SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Temari

Temari

1. Introducció

1.1. Etapes en el procés analític
1.2. Presa i conservació de la mostra
1.3. Extracció i cleanup
1.4. Classificació de les tècniques d'extracció

2. Extracció líquid-líquid

2.1. Fonaments de l'extracció líquid-líquid
2.2. Metodologies en extracció líquid-líquid
2.3. Microextracció en fase líquida (LPME)

3. Extracció en fase sòlida (SPE)

3.1. Teoria de l'extracció en fase sòlida
3.2. Tipus de sorbents i les seves aplicacions
3.3. Acoblament on-line

4. Microextracció en fase sòlida (SPME)

4.1. Fonaments de la microextracció en fase sòlida
4.2. Desenvolupament de mètode i optimització
4.3. Aplicacions: matrius líquides, sòlides, gasos

5. Extracció de compostos volàtils

5.1 Extracció en espai de cap estàtica
5.2 Extracció en espai de cap dinàmica (Purge & Trap, CLSA)
5.3 Extracció amb membranes

6. Determinació de compostos orgànics volàtils (VOCs) en matrius gasoses

6.1. Definició de VOCs
6.2. Mostreig criogènic
6.3. Presa de mostra mitjançant sorbents
6.4. Tipus de sorbents
6.5. Estabilidad i descomposició tèrmica

7. Tècniques d'extracció per a mostres sòlides

7.1. Extracció assistida per ultrasons
7.2. Extracció Soxhlet
7.3. Extracció accelerada amb dissolvent (ASE / PLE)
7.4. Extracció assistida per microones (MAE)
7.5. Extracció amb fluids supercrítics (SFE)

7.6. Altres tècniques d'extracció

8. derivatització en cromatografia

8.1. Principals reaccions i mecanismes
8.2. Derivatització en cromatografia de gasos
8.3. Derivatització en cromatografia líquida

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16