Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

HP1505 - Llatí i Llengües Europees (Llengua Clàssica)

Curs 1 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Pel que fa a la metodologia se seguirà diferents procediments:

a) Classe teòriques, consisteixen en l'explicació d'un programa per part del professor. Per la qual cosa, s'utilitzarà com a complement tant la pissarra, material sempre útil, però sobretot, el power point, ja que estem en la cultura de la imagen.

b) Per tal de facilitar la comprensió de les classes teòriques el professor facilitarà previament als alumnes un resum de la classe, que poden llegir abans i seguir durant la classe. A més, possibilitarà una millor preparació de l'assignatura, ja que hauran de utilitzar diverses llengües, sent imprescindible l'espanyol i el català.

c) Obrir, tal com siga possible, debats en la classe sobre els temes, objectes d'explicació, amb la finalitat que l'estudiantat s'implique de manera directa en el seu contingut, convidando-lo a la reflexió i al raonament.

d) Realitzar, tal com siga possible, treballs relacionats amb els continguts de l'assignatura.

e) Assistència als seminaris i conferències, amb la finalitat que l'estudiantant tinga una visió més àmplia en la manera d'aprenentatge i no es limite només a les aules.

f) Assistència a tutories, on l'alumne podrà tractar amb el professor sobre qualsevol dubte o consulta que desitge realitzar sobre l'assignatura, en allò referent als seus continguts.