Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MD1143 - Malalties de l'Aparell Digestiu i Endocrinològiques

Curs 5 - Semestre 1

Sistema d'avaluació

Examen escrit (test, desenvolupament i/o problemes)

40%

Taller d'habilitats i simulació

30%

Resolució de casos

30%

Criteris de superació

PUNTUACIÓ FINAL DE L'ASSIGNATURA, sobre un màxim de 10 punts:

 

    Seminaris i Pràctiques: 30% (3 punts).

    Examen teòric tipus test: 40% (4 punts).

    Examen teòric de resolució d'un Cas clínic: 30% (3 punts).

 

La puntuació derivada dels Seminaris i Pràctiques equival a 3 punts sobre el total de 10 punts de la nota final. S'obtindran els 3 punts si s'ha assistit a la totalitat de Pràctiques i Seminaris, i s'hagen omplit correctament totes les tasques que s'encomanen durant els mateixos. La consecució de 0 punts impedix presentar-se a l'examen teòric. En cas d'obtindre més de 0 punts i suspendre l'examen teòric, la puntuació d'este apartat es guardarà de cara a la recuperació de l'examen teòric, així com per a la repetició de l'assignatura si esta se suspén al final del curs. Si s'obtenen 0 punts en este apartat i es repetix l'assignatura, l'alumne estarà obligat a repetir igualment els Seminaris i Pràctiques.

 

Es considerarà com "presentat" a l'alumnat que s'haja presentat a la prova final de l'examen teòric tipus test i a l'examen teòric de resolució d'un cas clínic, o s'haja presentat a un 80% de les activitats d'avaluació obligatòria de l'assignatura.

 

Examen teòric tipus test constarà de 40 preguntes amb 4 respostes possibles de les quals només una serà la correcta. Per cada 3 fallades en les respostes es restarà 1 punt sobre el màxim possible de 40 punts del test, és a dir, cada fallada restarà 1/3 de punt de 40. La puntuació màxima equival a 4 punts sobre el total de 10 punts de la nota final. Si no s'obtenen almenys 2 punts (20 punts del test) en este apartat quedarà suspés tot l'examen teòric.

 

Examen teòric de resolució d'un Cas clínic és un substitut d'un examen escrit de desenrotllament d'una pregunta o preguntes, i tracta de valorar la capacitat de raonament pràctic de l'alumne sobre la base dels coneixements teòrics i pràctics obtinguts. L'ensinistrament per a la realització d'esta prova es durà a terme en les hores de tutories. La puntuació màxima d'este apartat és de 3 punts sobre un total de 10 de la nota final. No obstant això, la no obtenció de punts en este apartat no implicarà el suspens de l'examen teòric.

 

Les activitats recuperables en segona convocatòria són les dos parts de l'examen teòric, i no ho són les pràctiques i seminaris.

 

Per a aprovar l'assignatura es necessiten almenys 5 punts. El examen teòric s'efectuarà un dia concret i tindrà una duració de 120 minuts per a la part del test, i de 60 minuts per a la resolució del Cas clínic.