SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

MD1110 - Psicologia Mèdica (Psicologia)

Curs 2 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

  • Classes teòriques: La lliçó magistral és l'eix central de les exposicions teòriques, destinades a la comunicació dels continguts teòrics del programa. La major part dels continguts s'impartiran en primer lloc a través d'aquestes classes.
  • Pràctiques de Problemes, Seminaris i laboratoris: L'objectiu de les mateixes és complementar alguns temes impartits en les classes teòriques des d'una perspectiva aplicada. La metodologia utilitzada tant en les pràctiques de  problemes com en seminaris seran diverses, com: Joc de Rols, o Aprenentatge Basat en Problemes (ABP) i discussions grupals. Les activitats es dividiran entre les pràctiques de problemes, seminaris i laboratoris. Algunes de les qüestions pràctiques que es treballaran en aquestes classes són: (1) maneig del pacient hipocondríac, (2) tècniques de relaxació, (3) counseling per al canvi d'un estil de vida amb gran estrès, (4) habilitats bàsiques de comunicació, (5) comunicació de males notícies, (6) preparació psicològica per a l'hospitalització infantil i (7) preparació psicològica per a una intervenció quirúrgica. Així mateix l'epígraf 2.10 del temari s'impartirà en aquestes classes pràctiques.
  • Tutories: Les sessions de tutoria es destinaran a aprofundir el treball dels alumnes (a nivell individual i grupal) en les quals puguen consultar amb el tutor els seus dubtes, les seues incerteses, els seus assoliments, les seues qüestions, etc i també a presentar els treballs fets pels alumnes.

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16