SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EE1032 - Sistemes Elèctrics de Potència i Centrals Elèctriques

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

El desenvolupament de l'assignatura s'estructura en quatre activitats formatives: Ensenyaments teòrics, Ensenyaments pràctics (problemes), Ensenyaments pràctics (laboratori), i Treball personal. Els tres primers estan catalogats com a activitats presencials mentre que el treball personal es considera no presencial.

En els ensenyaments teòrics s'utilitza la metodologia de lliçó magistral per a la presentació de conceptes fonamentals de l’assignatura, així com resolució d'exercicis i problemes que permet desenvolupar l'aplicació pràctica dels conceptes teòrics.

Els ensenyaments pràctics (problemes) se centren encara més en l'aplicació pràctica dels conceptes i procediments introduïts en classe de teoria. Estes classes es dedicaran a la resolució d'exercicis i problemes plantejats en col·leccions de problemes així com a la realització, en horari presencial, de proves d'avaluació contínua orientades a avaluar la capacitat de l'alumnat per resoldre problemes.

Finalment, els ensenyaments pràctics (laboratori) s'utilitzen perquè l'alumnat adquirisca aquells coneixements pràctics relacionats amb l’operació de central elèctriques i amb l’anàlisi de sistemes elèctrics mitjançant simulacions.

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16