Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EQ1032 - Experimentació en Enginyeria Química II

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

Classes pràctiques de laboratori.

L'alumnat, organitzat en grups de 2 ó 3 persones, ha de aplicar els coneixements adquirits a les assignatures teòriques. Disposen de les instal.lacions experimentals i dels guions corresponents a cada pràctica. Els alumnes han de dur a terme el treball experimental, realitzar els càlculs i discutir els resultads per, a continuació, elaborar el corresponent informe, desenvolupant habilitats per a planificar, dissenyar, executar i interpretar experiments al àmbit científic.

Las classes s'organitzen des d'un punt de vista interactiu segons el cual els alumnes són responsables del seu aprenenetatge i del dels seus companys en una estrategia de corresponsabilitat per tal d'aconseguir metes i incentius grupals (treball en grupo).

Esta metodologia permetrà desenrotllar, per a la seua posterior avaluació, les competències transversals ENAEE, CT2 "Utilizar distints mètodes per a comunicar-se de forma efectiva amb la comunitat d'enginyers i amb la societat en general", en els nivells de domini N1 i N2. Codi: CT2-EQ1032-N12. La metodologia i sistema d'avaluació s'explica amb més detall en la fitxa corresponent.