SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Temari

Temari

Les pràctiques externes del Grau en Història i Patrimoni cuantan amb un total de 280 hores presencials en l'entitat de destí. A continuació es detallen algunes de les posibibilidades dins de l'ampli palmito d'opcions, que es completa a més amb qualsevol proposta que puga realitzar l'alumnat, que serà debatuda i aprovada, si és així decidico, per la Comissió de Grau (la presentació de propostes ha de comptar amb almenys un mes d'antelació a l'inici de l'estada en pràctiques, de manera que hi haja possibilitat de tramitar els convenis oportuns) .

- Treballs de gestió cultural, a realitzar en arxius històrics (municipals, provincials, eclesiàstics) , biblioteques (municipals, autonòmiques, especialitzades de determinats centres) , museus (arqueològics, de belles arts, etnològics) , tallers de restauració artística y/o arqueològica, cases de cultura, etc.

- Activitats pròpies de determinats servicis municipals relacionats amb el món de la cultura, joventut, participació política, desarrollo... (àrees de coordinació cultural, cases de joventut, regidories de participació ciutadana, patronats municipals de cultura, agències de desenrotllament local, etc.) , especialment en contextos multiculturals.

- Col·laboració amb associacions de distinta naturalesa, participant en la programació i exercici de les seues activitats. Les dites associacions -sempre pròximes a l'àmbit de les relacions humanes- poden ser des de ONG a centres juvenils, des d'unes amb marcat accent social a altres més professionals. -estada en una empresa o institució de l'àmbit filològic: correcció i edició de textos, terminologia, etc.

- Col·laboració amb organismes públics que duguen a terme tasques relacionades d'alguna forma amb el Grau (Servicis de Publicacions, Delegacions Territorials de Patrimoni Histórico-Artístico, etc.) .

- Tasques pròpies de Fundacions i Centres d'investigació, tant de dins com de fora de la Universitat.

- Finalment, treballs en empreses de caràcter privat, bé siguen relacionades amb el món de la informació (emissores de ràdio, premsa escrita, premsa digital...) , amb el de l'edició, amb l'àrea de recursos humans (selección/formación de personal)

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16