SIA. Sistema d'Informació Acadèmica

Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0963 - Tecnologies de la Informació i la Comunicació Aplicades a la Llengua Anglesa

Curs 4 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia d'aquesta assignatura té una orientació pràctica. Les sessions de l'assignatura s'impartiran com s'explica a continuació:

- Ensenyaments teòrics: en aquests el professorat exposarà els continguts teòrics del curs, i donarà pas, a continuació, a la presentació i realització d'activitats pràctiques centrades en la comprensió i desenvolupament de les destreses d'ús de recursos tecnològics en l'àmbit de la lingüística aplicada. (5 hores).

- Ensenyaments pràctics (laboratori): (26 hores) l’estudiantat realitzarà pràctiques en el laboratori d'idiomes o aula amb connexió internet per a aplicar el contingut i idees desenvolupats en les sessions teòriques. (26 hores).

- Tutories especialitzades presencials: serviran per a assessorar en el correcte seguiment de les pràctiques i l'organització de les presentacions orals. (5 hores).

- Seminaris: reunions en grups reduïts per a l'intercanvi d'idees en les quals l'estudiantat s'implicarà en un estudi intensiu sota la guia del professorat de l'assignatura per a discutir els seus treballs. (7 hores).

- Avaluació: dues hores, seran necessàries dues hores o possiblement més hores per a assessorar totes les presentacions orals. Els dies i hores d'aquestes presentacions es consensuaran amb l'alumnat.

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16