Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

EA0954 - L'Espanyol com a Llengua Estrangera

Curs 4 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

La metodologia didàctica serà, sempre que siga possible, activa i participativa, centrada fonamentalment en l’alumnat. No es tractarà de centrar-se únicament en els continguts conceptuals i en els coneixements teòrics, sinó de treballar de manera pràctica i de desenvolupar les competències implicades en una metodologia comunicativa d’ensenyament, correcció i avaluació de l’espanyol com a llengua estrangera, en relació a les diverses habilitats i destreses.

 

Les activitats i pràctiques d’ensenyament/aprenentatge estaran encaminades a promoure l’intercanvi comunicatiu, la interacció i la reflexió sobre la llengua entre els i les alumnes.

Així mateix, es tractarà de fomentar l’autonomia de l’estudiantat, i fer que siga responsable del seu propi procés d’aprenentatge i que siga capaç de gestionar-lo. 

També s’intentarà aprofitar i activar les experiències i coneixements previs de l’alumnat respecte a l’aprenentatge, ús i, potser, ensenyament d’altres llengües, tant en l'àmbit lingüístic, com comunicatiu, sociocultural i metodològic.