Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

RL0925 - Economia del Treball

Curs 3 - Semestre 1

Metodologia

Metodologia didàctica

         CLASSES TEÒRIQUES:

  • Desenvolupament dels continguts de l'assignatura, mitjançant exposició del professor que constarà per una banda relacionada amb els conceptes bàsics dels models teòrics a comentar i, d'altra part amb la seva aplicació i relació amb casos pràctics reals, facilitant d'aquesta manera la millor assimilació dels nous coneixements.

        CLASSES PRÀCTIQUES:

  • Aplicació dels continguts teòrics a situacions que es produeixen en el mercat de treball i que afecten a les relacions laborals mitjançant la consulta de materials proposats pel professor i la participació de l'alumne en les activitats proposades en classe. Aquestes classes pretenen familiaritzar a l'alumne amb les principals fonts bibliogràfiques i estadístiques, anàlisis de documents, notícies d'actualitat, conferències i debats. Un dels principals objectius és potenciar la capacitat de gestió de la informació per part de l'alumne.

       TUTORIES:

  • Es destinaran a resoldre els dubtes que puguin sorgir respecte als continguts pràctics i teòrics de l'assignatura. Les tutories tenen com finalitat guiar i orientar el treball no presencial, avaluar el procés i fer el seguiment del treball no presencial.