Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

Temari

Temari

Esta matèria integra els continguts dels temaris de les assignatures del mòdul. El temari és el determinat en les directrius del treball de cada curs acadèmic integrant els continguts de les assignatures del mòdul.

El treball d'aplicació pràctica de l'enginyeria contindrà el disseny o redisseny d'un producto/máquina amb elements que posseïsquen moviment relatiu entre elles durant el funcionament i sotmesos a càrregues estàtiques o dinàmiques. El treball contindrà tota la informació geomètrica i funcional necessària per a definir un pla genèric de fabricació que deurà, al seu torn, documentar-se.

Els continguts del Treball es determinen seguint les directrius dels Projectes d'Enginyeria com a exercici d'aplicació pràctica de l'enginyeria.

El resultat final és un projecte d'enginyeria en equip a nivell acadèmic que ha de defendre's. El document final inclourà almenys memòria descriptiva, càlculs, i plans.

Com continguts més concrets inclourà:

- Un pla de conjunt en perspectiva i vistes del sistema

- Plans de detall tancats de les peces fonamentals, de manera que siga possible la seua fabricació

- Un document tècnic en què s'explique el diseño/rediseño d'alguna peça a partir d'alguna anàlisi CAU per elements finits o de mecanismes

- Pla inicial de Processos de Fabricació.

- Documentació del Projecte en el sistema PLM.

El treball final es presentarà oralment utilitzant mitjans audiovisuals.